Zondagdienst

Extra mededeling:

De samenkomst op zondag 15 maart gaat gewoon door. Graag willen wij u verzoeken geen handen te schudden i.v.m. het corona virus, graag uw begrip hiervoor.

 

Praise en Worship

Tijdens de samenkomst op zondag zingen we ongeveer een half uur om onze Heer te aanbidden en dichter bij Hem te komen voordat we naar de prediking luisteren. Door de week wordt er geoefend als voorbereiding op de dienst. De zangleider bepaalt de liederen.

Kinderkerk

Tijdens de dienst hebben de kinderen hun eigen samenkomst. Dan zingen we leuke kinderliedjes en luisteren we naar een verhaal uit de bijbel die je geloof hoop en liefde geeft.

Na de dienst knutselen of kleuren we naar aanleiding van het onderwerp van de les. Ook is er altijd lekkere limonade en wat lekkers.

Kom je ook een keertje naar de kinderkerk? Leeftijd voor de kinderkerk is vanaf 4 jaar. Voor de allerkleinste is er een Crèche.Na de samenkomst kan je altijd een kopje thee of koffie drinken in de lounge. Altijd erg gezellig en leuk om anderen te ontmoeten en te leren kennen. Ook is er een uitgebreide boek en cd tafel in de lounge. Wij hopen u graag te ontmoeten.

Datum

15 mrt 2020
Expired!

Tijd

10:00 - 11:30

Local Time

  • Timezone: Europe/Amsterdam
  • Date: 15 mrt 2020
  • Time: 11:00 - 12:30

Locatie

1834 AG Sint Pancras

Speaker

Geen reactie's

Geef een reactie