Zondagdienst

Zondagdienst, elke zondag 10.00!

Zondagdienst

Praise en Worship

Wij beginnen de samenkomst elke zondag met praise & worship. Dit is een tijd waarin we ons richten op God om Hem te aanbidden en groot te maken. Dit doen we door te zingen, te loven en te prijzen met ondersteuning van muziek instrumenten.

Prediking

Het tweede deel van de dienst is de prediking vanuit Gods woord. Deze is er vooral op gericht om praktische handvatten te bieden vanuit de Bijbel die we kunnen toepassen op ons dagelijks leven.

Fellowship
We sluiten de dienst af met fellowship, onder het genot van een kopje koffie of thee, omdat we ontmoeten en verbinding met elkaar erg belangrijk vinden. Altijd erg gezellig en leuk om elkaar te spreken en te leren kennen. Wij hopen ú graag te ontmoeten!

Kinderkerk

Tijdens de dienst hebben de kinderen van 4-12 jaar hun eigen samenkomst. Daar zingen we leuke kinderliedjes en luisteren we naar een verhaal uit de bijbel dat je geloof hoop en liefde geeft. We leggen uit wat dit vandaag voor jou betekent en ook betrekken we de Here Jezus bij dat wat ons bezig houdt. Daarna knutselen of kleuren we om het onderwerp van de les beeldend te maken. Er is limonade en iets lekkers. Kom je ook een keertje naar de kinderkerk?

Marcus 10:14 Jezus zegt: “Laat de kinderen tot Mij komen.”